Ιόλη Μπενέκου: «Ανυπομονησία για να παίξουμε όλες μαζί»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με τις επίσημες υποχρεώσεις του «Αυτοκράτορα» σε Ελλάδα και Ευρώπη να πλησιάζουν, η έτερη αρχηγός του Εθνικού Πειραιά Ιόλη Μπενέκου μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr, με την αμυντικό των «Κυανόλευκων» να εκφράζει τις εντυπώσεις της σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, αλλά και τον τίτλο τον οποίο καλείται η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου να εκπροσωπήσει ως Κυπελλούχος Ευρώπης.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: 

«Όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος και τον πρώτο αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο, η ομάδα έχει πολλή όρεξη να παίξει, έχουμε ένα καινούργιο ρόστερ με νεότερες παίκτριες και ανυπομονούμε να παίξουμε όλες μαζί. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για όλες τις ομάδες, καθότι οι περισσότερες έχουν αλλάξει το ρόστερ τους. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά και να αποδώσουν οι προπονήσεις μας. Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και καλή αθλητική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας:

«Έχουμε να υπερασπιστούμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο και βλέποντας την κλήρωση μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά αισιόδοξη! Σίγουρα δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο καθώς όλες οι ομάδες φέτος σε όλους τους ομίλους είναι πολύ δυνατές. Μέχρι τότε όμως έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο πως να γίνουμε καλύτερες ως ομάδα καθημερινά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA