Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα λόγια περιττεύουν. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού χάρηκαν με την ψυχή τους την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μαζί με τον κόσμο που έδωσε πραγματικά βροντερό παρόν. Για όλα αυτά τα σπουδαία, μίλησε η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ιωάννα Σταματοπούλου η οποία πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στον σημερινό τελικό. Μας είπε για την παρουσία του κόσμου, για το συναίσθημα του back to back και την σημασία του να μένεις στην κορυφή.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου στο #Aquafeed24:

Για το συναίσθημα της κατάκτησης:

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή! Δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό και τα καταφέραμε στο τέλος. Είναι πραγματικά ανεπανάληπτο να παίζεις αυτόν τον τελικό και στο σπίτι σου και να έχεις όλο αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου».

Για το back to back:

«Το ζήτημα δεν είναι τόσο μία ομάδα να μπορεί να φτάσει στην κορυφή αλλά να μπορεί να μείνει σε αυτή».

Για τη Σαμπαντέλ και το σημερινό παιχνίδι:

«Η Σαμπαντέλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πάρα πολύ καλές παίκτριες. Εμείς όμως ήμασταν διαβασμένες, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε από την αρχή. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα δεχθούμε πίεση, αλλά το θέμα είναι να κοιτάς την επόμενη φάση και όχι την προηγούμενη γιατί αν μένεις στην προηγούμενη φάση τότε σίγουρα έχεις χάσει».

Για τον κόσμου του Ολυμπιακού:

«Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, είναι πραγματικά ο έξτρα παίκτης μας και ο καλύτερος! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη στήριξη και την ώθηση που μας δίνει, μας κάνει πραγματικά χαρούμενες».