Ντελίριο ενθουσιασμού στο Παπαστράτειο μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ομάδα και κόσμος έγιναν ένα και πανηγυρίστηκε έξαλλα άλλη μία Ευρωκούπα για το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού. Όπως πάντα το #AQF24 ήταν εκεί και μίλησε με τις πρωταγωνίστριες. Η αμυντικός του Ολυμπιακού Χριστίνα Σιούτη μίλησε για την κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης Euroleague, για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την συνέχεια.

Η Χριστίνα Σιούτη στο #AQF24:

Ποιο είναι το συναίσθημα σου αυτή τη στιγμή;

«Το συναίσθημα είναι τρομερό, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουμε καταφέρει. Ήταν ένας ακόμα τελικός στον οποίο αποδείξαμε τι αξίζουμε, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, παλέψαμε, ήμασταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και τελικά κερδίσαμε. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που ονειρευόμασταν κάναμε το back to back και είμαστε υπερευτυχισμένες».

Πως σου φάνηκε η παρουσία του κόσμου σήμερα;

«Ήταν συγκλονιστική η παρουσία του, σε κάθε αγώνα βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να έρχεται και να μας υποστηρίζει και αυτό είναι κάτι πολύ συγκινητικό. Μας βοηθάει ώστε να παίζουμε ακόμα πιο δυνατά και φτάνουμε στους στόχους μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και να μας βοηθάει και δίνει τέτοιο ρυθμό στην ομάδα μας».

Αγχωθήκατε όταν μείωσε η Σαμπαντέλ;

«Ακόμα και όταν η Σαμπαντέλ μας πίεσε, δεν αγχωθήκαμε, ξέραμε ότι αυτά είναι μέσα το παιχνίδι, ωστόσο είχαμε την πίστη πως ό,τι και να γίνει εμείς στο τέλος θα παίρναμε τη νίκη όπως και έγινε».

Τι σκέφτεσαι ενόψει της συνέχειας;

«Τώρα έχουμε το Final 4 του Κυπέλλου όπου έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό και θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».