Ημίφως!

by Aquafeed 24

Ένα αρνητικό για το άθλημα περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην αναμέτρηση Υδραϊκός-Χίος, η οποία καθυστέρησε να ξεκινήσει, λόγω διαβουλεύσεων του αλυτάρχη με τους υπεύθυνους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, όσον αφορά την κάρτα προπονητή του Μιχάλη Λαζαρίδη, η οποία δεν είχε ανανεωθεί για το 2017-2018.

Εν τέλει, ο Μιχάλης Λαζαρίδης ήταν στον πάγκο ως έφορος και στη συνέχεια αποβλήθηκε, διότι έδινε οδηγίες στους παίκτες του, κάτι που απαγορεύεται με την ιδιότητα αυτή.

Τα λεπτά της αρχικής καθυστέρησης και η ώρα έναρξης του αγώνα (18:00) έφεραν σταδιακά τη δύση του ηλίου, οπότε και επιστρατεύτηκαν οι προβολείς του κολυμβητηρίου Αλίμου, οι οποίοι δυστυχώς δεν είχαν επάρκεια και έτσι το δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε σε συνθήκες δείπνου, με τους παίκτες και τους διαιτητές να αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία.

Αναμφίβολα, ένα τέτοιο περιστατικό αλλοιώνει την εικόνα του αγώνα και φυσικά την απόδοση των παικτών των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο διαιτητής Μοίραλης σημείωσε το περιστατικό στο Φύλλο Αγώνος ως όφειλε.

Τέλος, οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης μας ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα έχει ήδη προγραμματιστεί να λυθεί από τον Δήμο Αλίμου.

Η εικόνα του αθλήματος στο φίλαθλο κοινό οφείλει να είναι αρτιότερη, τουλάχιστον στα βασικά, ενώ όσον αφορά τους αγώνες που καλύπτονται τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση, οι άμεσα υπεύθυνοι για την εικόνα του εσωτερικού του κολυμβητηρίου είναι αναγκαίο να φροντίζουν για αυτή, ώστε να μην εμφανίζονται στα πλάνα του τηλεθεατή διάσπαρτα μπουρνούζια, παντόφλες, τσάντες, καθώς έτσι υποβαθμίζεται το προϊόν.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA