Ημέρα υγρού στίβου στη Λάρισα για το Δημήτρη Πολύζο

by Aquafeed 24

H Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, ο Ν.Ο.Λ και ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες διοργανώνουν από κοινού την Ημέρα Υγρού Στίβου, σε ένδειξη συμπαράστασης και βοήθειας προς τον Δημήτρη Πολύζο ο οποίος στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης και δίνει μάχη για την αποθεραπεία του.

Η ανακοίνωση της ΝΕΛ:

Η Ν.Ε.Λ συνδιοργανώνει και συμμετέχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας το Σάββατο 14 Απριλίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός ανθρώπου της πισίνας που στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης και δίνει τη μάχη για την αποθεραπεία του!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, ο Ν.Ο.Λ και ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες, διοργανώνουν την Ημέρα Υγρού Στίβου για το Δημήτρη Πολύζο. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11:00 το πρωί και θα συνεχισθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η είσοδος στο κλειστό κολυμβητήριο θα έχει αντίτιμο 3 ευρώ και το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν στο συμπολίτη μας, ως μικρή βοήθεια στον μεγαλύτερο προσωπικό του αγώνα.

Όλοι όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κολυμβητικούς αγώνες όλων των κατηγοριών, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών των συλλόγων μας.

Παράλληλα, οι ομάδες υδατοσφαίρισης θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων μεταξύ τους, με τη Ν.Ε.Λ να φιλοξενεί την ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ν.Ο.Πατρών στην πόλη μας για τον ίδιο σκοπό.

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις της ημέρας, να απολαύσετε τους αθλητές όλων των ηλικίων, σε όλα τα αγωνίσματα του υγρού στίβου και να βάλουμε, όλοι μαζί, το μικρό μας λιθαράκι για την ενίσχυση του συνανθρώπου μας.

*Όλοι όσοι θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά το σκοπό μας και δε μπορέσουν να παραβρεθούν στο κολυμβητήριο, θα μπορούν να το κάνουν και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας στα γραφεία του συλλόγου μας.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA