Στην επίσημη ανακοίνωση μετονομασίας του ΑΝΟ Γλυφάδας σε ΑΝΟ Γλυφάδας-iRepair παρευρέθηκε και η Ολλανδή άσος, Ίλσε Κούλχαας, η οποία πλέον θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΑΝΟΓ και φιλοδοξεί σε πολλές εγχώριες και Ευρωπαϊκές επιτυχίες με την νέα της ομάδα.

Το Aquafeed24 δεν έλειψε από την χαρμόσυνη αυτή συνάντηση, όπου η έναρξη της συνεργασίας του ΑΝΟΓ με την αλυσίδα καταστημάτων iRepair του Κρις Χάμπερτ, σήμανε την αρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα των Γλυφαδιωτών, με αφορμή την πολυαναμενόμενη συμμετοχή τους και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η νεαρή αμυντικός αποτελεί σημαντικό μέλος της Εθνικής ομάδας Ολλανδίας, όπου ο Ευάγγελος Δουδέσης διατελούσε επί σειρά ετών συνεργάτης του Άρνο Χάβενγκα. Με αφορμή την αναβάθμιση του Έλληνα προπονητή σε ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ολλανδίας, η Ίλσε Κούλχαας ανέφερε αποκλειστικά στο Aquafeed24:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον κο Δουδέση και τον συγχαίρω θερμά! Βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας εδώ και 5 χρόνια και ομολογώ είναι τόσο Ολλανδός πια, όσο εγώ! Πιστεύω θα συνεχίσει να κάνει εξαιρετική δουλειά ως ομοσπονδιακός τεχνικός πλέον και παρότι δεν είναι πάρα πολλά χρόνια προπονητής, η εμπειρία του είναι σημαντική και πολύ ταιριαστή για την γυναικεία ομάδα της Ολλανδίας. Είναι σίγουρα άξιος και έτοιμος γι’ αυτή την τεχνική ηγεσία, τον υποστηρίζω απεριόριστα»!  

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη