Ίγκορ Μιλάνοβιτς: «Πιστεύω στους παίκτες μου, να προκριθούμε στο Final 8»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μία μέρα απομένει για το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 19:30 στο «Παπαστράτειο» στον Πειραιά.

Για την αναμέτρηση με την «Βασίλισσα», μίλησε ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος, Ίγκορ Μιλάνοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι όλη η ομάδα περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τον σπουδαίο αγώνα, ενώ εν συνέχεια είπε πως έχει τεράστια πίστη στους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε δύο μήνες αυτό το παιχνίδι, δουλεύουμε πολύ σκληρά, παίζουμε με μία δυνατή, θα έλεγα την καλύτερη ομάδα, με το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά αυτό στο νερό δεν σημαίνει τίποτα. Πιστεύω στους παίκτες μου, είμαστε ενθουσιασμένοι! Στα τελευταία τρία παιχνίδια μας, είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω, ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και το παιχνίδι είναι σημαντικό όχι μόνο για το αποτέλεσμα. Βεβαίως, παίζουμε για να κερδίσουμε, κάθε παιχνίδι, αλλά και για το ηθικό μας, την αυτοπεποίθηση μας. Περισσότερο από το αποτέλεσμα, θα ήθελα να δω τους παίκτες μου σε καλή φόρμα, όπως την Τρίτη το απόγευμα, που παίξαμε με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και πιστεύω, ότι ήμασταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και πιστεύω, ότι αν παίξουμε έτσι, θα κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι.  

Εδώ, στον Πειραιά, πρέπει να παίξουμε καλά, μπροστά στο κοινό μας και τα μέλη της διοίκησης, να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι σίγουρος, ότι θα το κάνουμε, όπως είπα με ενθουσιασμό και θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας, ότι φέτος αξίζουμε να παλέψουμε για το Champions League. Ο πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε στο Final-8 και μετά την πρόκριση, έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια, τα οποία είμαι σίγουρος, ότι θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, πιστεύω πολύ στους αθλητές μου. Θα δώσουμε το 100% της ενέργειας μας την Τρίτη και σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA