Κατάθεση ψυχής έκανε ο Υδραϊκός στο τελευταίο του παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Euro Cup, ωστόσο εκεί που όλα έδειχναν ότι η ελληνική ομάδα θα πανηγυρίσει εν τέλει ήρθε ψυχρολουσία, διότι ο Μπόρις Βαπένσκι σκόραρε σε παίκτη παραπάνω 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και έκανε το 6-5 υπέρ της Ορτίζια, σκορ που έδωσε την πρόκριση στους Ιταλούς.

Υδραϊκός – Ορτίτζια 5-6

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη έκαναν υπερπροσπάθεια καθώς η κούραση ήταν εμφανής από ένα σημείο της αναμέτρησης και έπειτα, ενώ το γεγονός ότι και η ισοπαλία ήταν καλή για τον Υδραϊκό, κάνει αυτή την ήττα πιο πικρή.

Σε έναν αγώνα με απαράδεκτη διαιτησία και για τις δύο ομάδες, με δύο ανθρώπους που κατάφεραν να μπερδέψουν παίκτες και φιλάθλους με τα σφυρίγματά τους, ο Υδραϊκός εκμεταλλεύτηκε παίκτη παραπάνω και έκανε το 5-4 με τον Μανώλη Τσαχειλίδη 1:14 πριν το τέλος.

Ωστόσο, παρότι όλα έδειχναν πρόκριση, η Ορτίτζια με γκολ από τον Αμπέλα έγραψε το 5-5 στα 45 δευτερόλεπτα, ενώ έπειτα από ποινή του Τσαχειλίδη στο κέντρο της πισίνας που θα μπορούσε να μην έχει δοθεί, ο Βαπένσκι είχε την ψυχραιμία να νικήσει τον Κωνσταντίνο Φλέγκα και να στείλει τους Ιταλούς στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Όπως και αν έχει ο Υδραϊκός ως σύλλογος ωφελήθηκε από την παρουσία του στη διοργάνωση, κέρδισε αίγλη και κρατά ως παρακαταθήκη την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία του.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 0-2, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μητελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

 

Facebook Comments