Τρομερό ντέρμπι στον Άλιμο! Κομβικός Φλέγκας!

by Aquafeed 24

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα περιείχε όλα, ο Υδραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσε σε 1-1 τη σειρά με τον Εθνικό Πειραιώς, επικρατώντας 6-5 στην έδρα του σε αναμέτρηση με χαρακτήρα θρίλερ και κομβικό πρόσωπο τον Φλέγκα!


Σε τρίτο αγώνα θα αναδειχθεί εκείνος, ο οποίος θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, αφού οι νίκες είναι 1-1 για τις δυο ομάδες. Στον προηγούμενο αγώνα είχε κερδίσει ο Εθνικός με 10-9 στα πέναλτι, 6-6 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.


Τεράστια συμβολή στη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη είχε ο Κωνσταντίνος Φλέγκας, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Παπαδόγκωνα στο τελευταίο λεπτό και κράτησε όρθιο τον Υδραϊκό στο πιο κρίσιμο σημείο.

Μάλιστα, οι παίκτες του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο Χατζηκυριακάκης κλώτσησε τη μπάλα στην προσπάθεια του Παπαδόγκωνα στο πέναλτι, ενώ το πέναλτι δόθηκε για αντιαθλητικό χτύπημα του Μιτελούδη στον Φώσκολο στη συγκεκριμένη φάση.

Από το παιχνίδι είχε αποβληθεί αρκετά νωρίς με κόκκινη και ο Γιώργος Τοράκης για πανηγυρισμό του, κάτι που έφερε εκτός εαυτού τον αμυντικό του Υδραϊκού, καθώς γράφτηκε στο φύλλο αγώνος άλλο από αυτό που εξέφρασε στον πανηγυρισμό του. Το αρνητικότερο όλων για τον Δημήτρη Κραβαρίτη είναι ότι τόσο ο Μιτελούδης, όσο και ο Τοράκης δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Επίσης, κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο έφορος της ομάδας της Ύδρας, Φίλιππος Καϊάφας.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-5

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 1-1.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA