Μόνον τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Μανώλη Μυλωνάκη στον Λαιμό, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι έτοιμος να «πυροδοτήσει» τη «βόμβα» της επιστροφής του Χανιώτη πρωταθλητή!

Ο δεξιόχειρας περιφερειακός αποχώρησε φέτος από τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα, έγινε πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 και τώρα επιστρέφει στη Βουλιαγμένη όπου για πρώτη φορά φόρεσε το σκουφάκι της το μακρινό 2011 και είναι η δεύτερη φορά που αφήνει τους «ερυθρόλευκους» για τον ΝΟΒ.

Απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες, αλλά και ώρες για να ανακοινωθεί η συμφωνία του Μανώλη Μυλωνάκη με τη Βουλιαγμένη, με την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν να προσθέτει έναν κορυφαίο πρωταθλητή στη ρόστερ της, έναν από τους καλύτερους δεξιόχειρες περιφερειακούς που αγωνίζονται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης με απίστευτη αγωνιστική σταθερότητα για 15 διαδοχικά χρόνια!

Στα 35 του ο Μυλωνάκης έρχεται στη Βουλιαγμένη και αλλάζει τις ισορροπίες του πρωταθλήματος, καθώς ο ΝΟΒ δυναμώνει εξαιρετικά με την επιστροφή του και μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά η ενισχυμένη Βουλιαγμένη, που σίγουρα θα επιχειρήσει να σπάσει το μονοπώλιο του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ την αναφορά του Aquafeed24 στο θέμα προ ημερών, όταν και φέραμε στο «φως» το ενδεχόμενο επιστροφής του Μυλωνάκη στον ΝΟΒ!

Οριστικά στον ΝΟΒ Τρούλος, Αλαφραγκής – «Ψήνεται» επιστροφή Μυλωνάκη!

Facebook Comments