Ναι! Μπορεί να τον κερδίσει!

by Aquafeed 24

Την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-8, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για της παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου, που κατάφεραν να νικήσουν για πρώτη φορά τον ΟΣΦΠ φέτος.

Τελικό σκορ 9-8. 

Η ομάδα που θα πετύχει 2 Νίκες, θα συνεχίσει στην Γ’ Φάση (κλήρωση της την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου), με 6 βαθμούς και η ηττημένη με 3 βαθμούς, στον Όμιλο των θέσεων 1-4, οπότε το ερχόμενο Σάββατο έχουμε νέα αναμέτρηση των ομάδων.

Τα νεύρα και η ένταση του αγώνα κόστισαν την αποβολή με αντικατάσταση σε 2 παίκτριες της Βουλιαγμένης (Ξενάκη και Πρωτοπαπά), καθώς και στην Έμολο από πλευράς Ολυμπιακού. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε και ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης για διαμαρτυρία, όπως και ο έφορος του ΝΟ Βουλιαγμένης, Θοδωρής Τσεβδός.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου):  Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA