Η ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ! Η σπουδαία Κλαούντια Μαρλέτα ανακοινώθηκε από τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αλίμου ΝΑΣ καλά κρατεί και αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει. Νέο «χτύπημα» η σπουδαία Κλαούντια Μαρλέτα!

by Μάνος Φυρογένης

Τα μπαμ και μπουμ έγιναν συνήθεια στον Άλιμο ΝΑΣ τις μέρες αυτές του Ιούνη και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, επβιβεβαίωνοντας το ρεπορτάζ του #AQF24. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, αφορά την σπουδαία Κλαούντια Μαρλέτα, η οποία αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την Εκίπε Οριζόντε, στην οποία αγωνίστηκε για μία δεκαετία.

Η χαρισματική διεθνής Ιταλίδα έρχεται για να… ταράξει τα νερά της εγχώριας και όχι μόνο υδατοσφαίρισης σε μία κίνηση που φανερώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν φέτος.

Στα νότια προάστια έχουν χτίσει μία πανίσχυρη τριάδα ξένων παικτριών (Μέγκενς, Ριμπάνσσκα και Μαρλέτα), όλες από το πάνω ράφι, ικανές να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα. Σε συνδυασμό με τις Σταματοπούλου, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Πάτρα και Λάζαρη από την εγχώρια αγορά, δεν χωρά αμφιβολία για τον κερδισμένο του μεταγραφικού παζαριού όχι μόνο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του alimoswaterpolo.com:

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του Συλλόγου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς η Κλαούντια Μαρλέτα αποτελεί πια μέλος της «φαμίλιας» που ολοένα και δυναμώνει.

H γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου του 1995 Κλαούντια, ηγείται της περιφερειακής γραμμής της «Σετερόσα» τα τελευταία χρόνια ούσα βασικότατο γρανάζι στις πορείες και τα μετάλλια του γειτονικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε συλλογικό επίπεδο η παγκοσμίου φήμης αυτή αθλήτρια αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της Εκίπε Οριζόντε, το σκουφάκι της οποίας φόρεσε και τίμησε για μία ολόκληρη δεκαετία. Οι συστάσεις για την εν λόγω παίκτρια περισσεύουν. Το alter ego της Ρομπέρτα Μπιανκόνι στην Εθνική Ιταλίας, στην καλύτερη ηλικία (28), με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο αλλά και κίνητρο για νέες περιπέτειες και ορίζοντες που ανοίγονται μέσω του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αναμφίβολα μία αθλήτρια από το πάνω ράφι, η οποία έχει μάθε να φορτώνει κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Κλαούντια Μαρλέτα είναι μία κολυμπημένη αθλήτρια, που έχει πάντοτε το μυαλό της στην κόντρα και το γκολ, διαθέτει αυτό το επιθετικό χάρισμα, το «δολοφονικό» ένστικτο και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Μία μεταγραφική κίνηση που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες προσθήκες αλλάζουν επίπεδο την ομάδα μας.

Η Μαρλέτα προετοιμάζεται φυσικά για το μεγάλο ραντεβού του Παρισιού εκεί που θα βρεθούν πολλές αθλήτριες του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα το σύλλογο.

Με τη σημαντική συνεισφορά της Κλαούντια Μαρλέτα, η Εθνική ομάδα της Ιταλίας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου το 2022 στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μία ακόμα διεθνής αθλήτρια, εγνωσμένης αξίας στην «οικογένεια» του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson τη νέα σεζόν σε μία συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται. Οι προσδοκίες υψηλές, όπως και η ανυπομονησία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος όπως δήλωσε στο alimoswaterpolo.com: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω σε αυτή την ομάδα. Ήθελα να μπω σε μία νέα περιπέτεια και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έκανε τα πάντα να συμβούν. Υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία για να τα πάμε καλά και να κερδίσουμε. Πάμε ΑΛΙΜΑΡΑ»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA