Αγώνες Αλληλεγγύης φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας διοργανώνει το τμήμα υγρού στίβου του Ηλυσιακού ΑΟ, παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να συμβάλλουν στην συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης με προορισμό τις πλυμμηροπαθείς περιοχές.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού:

«Το τμήμα υγρού στίβου διοργανώνει εσωτερική ημερίδα με όλα τα τμήματα υποδομής στα πλαίσια της 1ης Yellow Day By Ilisiakos που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα – όπως κάθε δράση του τμήματος μας – με σκοπό την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Θα θαυμάσουμε το μέλλον του συλλόγου σε παιχνίδια και αγώνες επίδειξης σε κολύμβηση και υδατοσφαίριση ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι θα προσφέρουν νερά, είδη ατομικής υγιεινής (αντικουνουπικά, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας κτλ) εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά είδη ( χλωρίνη, γάντια κτλ) και καινούργια κλινοσκεπάσματα  από την Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα από τις 16:00 έως 21:00 στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου, η εθελοντική ομάδα Humanity Greece που έχει αναλάβει την μεταφορά των αγαθών.

Τα είδη θα παραδοθούν αμέσως μετά τον αγιασμό του τμήματος υγρού στίβου στην πισίνα του δήμου μας την Κυριακή στις 12.00, όπου σας περιμένουμε!