Η Ορτίτζια το «έψαξε» για Έλληνα!

by Aquafeed 24

Να προσθέσει Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της ήθελε η Ορτίτζια, η οποία μέσω ανθρώπου που έχει πολύ καλές επαφές με τη χώρα μας, κοίταξε την περίπτωση νεαρού διεθνή.

Η ιταλική ομάδα επιχείρησε να προσθέσει στο ρόστερ της τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, ωστόσο η περίπτωση δεν προχώρησε και ο αθλητής θα παραμείνει στον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπως όλα δείχνουν.

Αντιθέτως, μετά τον Στέφανο Τεμπέσι η Ορτίτζια ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαλεντίνο Γκάλο και συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Τέλος, όσον αφορά τον Γκιουβέτση, θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι για τον ΝΟΒ της επόμενης σεζόν και αυτό είναι μια υπολογίσιμη επιτυχία της ελληνικής ομάδας, καθώς στο Ανόβερο όπου βρέθηκε το #Aquafeed24, άνθρωποι από το επιτελείο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας και συγκεκριμένα της Μπαρτσελονέτα, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του Έλληνα διεθνή, κάτι που δείχνει ότι ο παίκτης βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» τους.

Να σημειωθεί ότι ο Γκιουβέτσης βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών στις Συρακούσες, που αποτελούν και έδρα της Ορτίτζια.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA