Η Ντονκ έφτιαξε ΟΜΑΔΑΡΑ και γλυκοκοιτάζει τις κορυφές

Οι «βόμβες» σκάνε η μία μετά την άλλη. Η ολλανδική Ντονκ ήταν εκθαμβωτική τις τελευταίες μέρες και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με τις βλέψεις της.

by Μάνος Φυρογένης

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν φημισμένη για το τυρί της, πλέον έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω της και για το πανίσχυρο σύνολο γεμάτο σταρ που δημιουργήθηκε στην ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της πόλης.

Η ολλανδική Ντονκ από την Γκούντα έχει “τρελάνει” τον κόσμο της υδατοσφαίρισης τις τελευταίες μέρες με τις αφίξεις παικτριών. Οι “βόμβες” σκάνε η μία μετά την άλλη και είναι δεδομένο πως κάτι πολύ δυνατό φτιάχνεται.

O αποκλεισμός από την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος τη σεζόν που μας πέρασε της φιναλίστ της ολλανδικής λίγκας την περίοδο 2022-23, πείσμωσε μάλλον τους ανθρώπους της Ντονκ που είπαν να διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες ισχύος όχι μόνο στις Κάτω Χώρες αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η αρχή των ηχηρών μεταγραφικών επιστροφών στα πάτρια εδάφη έγινε με “τριπλό” χτύπημα που έδειξε την κατεύθυνση. Η διεθνής Ολλανδή Μάαρτε Κιούνιγνκ αποχαιρέτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ για την Ντονκ ενώ και η Σλίκινγκ που είχε ανακοινωθεί από το σύλλογο πριν από δύο χρόνια αλλά δεν φόρεσε το σκουφάκι του, πήρε σειρά. Η Σλίκινγκ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα μέρη μας τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, με την οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες. Ταυτόχρονη ανακοίνωση υπήρξε και για την 23χρονη Μαρίτ Φαν ντερ Βέιντεν, η οποία γυρίζει στη γενέτειρά μετά την εμπειρία στην καταλανική Μεντιτεράνι που έφτασε μέχρι το Final Four του LEN Champions League.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εμβρόντητη καθώς η Ντονκ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με την αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας και back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης με τη Σαμπαντέλ, Σαμπρίνα Φαν ντερ Σλοτ. Ένα τεράστιο όνομα στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Δεν γινόταν με τέτοιες κινήσεις να αφήσει και τα γκολπόστ χωρίς ενίσχυση, ανακοινώνοντας το Νο2 της Εθνικής ομάδας πίσω από την τεράστια Άαρτς, Σάρα Μπούις.

Last but not least η πρωταθλήτρια Ισπανίας, “θεμέλιος λίθος” των επιτυχιών της Εθνικής Ολλανδίας τα τελευταία χρόνια 31χρονη Βίβιαν Σέβενιτς, άρτι αφιχθείσα από τη Ματαρό.

Βρήκαμε την μεγάλη κερδισμένη του μεταγραφικού παζαριού με τον Άλιμο ΝΑΣ επίσης να έχει κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του. Η Ντονκ έφερε στην Γκούντα (σχεδόν) όλη την Εθνική Ολλανδίας και αναμένεται με ενδιαφέρον πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA