Η LEN αποφάσισε τι θα κάνει με τους Ρώσους!

by Aquafeed 24

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, στην οποία αντιπρόεδρος είναι ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το μείζον ζήτημα των Ρώσων αθλητών και ομάδων.

Όπως τονίζεται από τη διοίκηση της LEN, μετά το Μπιρό που συγκλήθηκε την Τετάρτη, αποφασίστηκε ότι πλέον δεν θα προσκαλούνται Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές και officials στις διοργανώσεις της, ως επίπτωση του πολέμου που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Αυτή η απόφαση της LEN, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στόχο έχει να βοηθήσει ακόμη και πρακτιμά θέματα που προκλήθηκαν σε πολλές χώρες από τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά και να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών. Όπως υπογραμμίζεται, η LEN θα συνεχίσει να εργάζεται από κοινού με τη FINA. Επιπλέον, μέχρι νεοτέρας, η LEN δεν θα αναθέσει καμία διοργάνωση στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία.

Αυτό, ωστόσο, που μένει να ξεκαθαριστεί, είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον προραμματισμό που πρέπει να γίνει για τις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας και του LEN Trophy, μετά τον αποκλεισμό της Κίνεφ Κίρισι και της Ουραλότσκα, αλλά και για άλλες διοργανώσεις.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA