Έτοιμη προς αναχώρηση για τη Βουδαπέστη είναι η Εθνική ομάδα γυναικών, η οποία θέλει να βρει άμεσα τα πατήματά της ώστε να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μορφέσης καταστάλαξε ως προς την επιλογή των αθλητριών και αυτή εμπεριέχει αλλαγές σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Η πρεμιέρα της Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 με αντίπαλο τη Σερβία, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Η 13άδα της Ελλάδας όπως σας ενημερώνει αποκλειστικά το Aquafeed24: 

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Διαμαντοπούλου Βασιλική, Ξενάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Αβραμίδου, Μπενέκου, Τσουκαλά (Αρχηγός), Νικόλ Ελευθεριάδου, Νίνου Ειρήνη και Κώτσια.


Σε σύγκριση με τη Γκουανγκζού και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υπάρχουν οι εξής αλλαγές: Η Χρυσή Διαμαντοπούλου στη θέση της Μαρίνας Κοτσιώνη, η Μαργαρίτα Πλευρίτου στη θέση της Μαρίας Πάτρα και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη στη θέση της Αλεξάνδρας Ασημάκη που αποχώρησε από την Εθνική ομάδα. Επίσης, επιστρέφει και η Βασιλική Διαμαντοπούλου στη θέση της Ιωάννας Χυδηριώτη που παραμένει εκτός δράσης λόγω χειρουργείου.

 

 

Facebook Comments