Πανέτοιμη είναι η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών (γεν. 2003) για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια, με την Ευτυχία Καραγιάννη να δουλεύει εδώ και πολλές μέρες με τα ταλέντα της συγκεκριμένης ηλικίας και νεότερες.

Στο Ισραήλ, εκτός απροόπτου της τελευταίας στιγμής, θα ταξιδέψουν οι Λυδία Μαυρωτά, Μαρία Καραγιάννη (Τερματοφύλακες), Τορνάρου Σοφία, Κουρέτα Διονυσία, Αγγελίδη Φοίβη, Σιούτη Χριστίνα, Τσιμάρα Ευδοκία, Τσιμάρα Ευφροσύνη, Καϊάφα Τίνα, Μουστακαρία Θωμαΐς, Τριχά Φωτεινή, Σάντα Στεφανία, Χαλδαίου Νεφέλη.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στον Β’ Όμιλο με Ουγγαρία, Ελβετία και Γερμανία, ενώ ο πρώτος αγώνας είναι στις 4 Ιουλίου με αντίπαλο την Ελβετία. Η Χριστίνα Σιούτη θα ενσωματωθεί μετά το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και εμείς ευχόμαστε να φθάσει μέχρι τον τελικό με την Εθνική ομάδα γυναικών, πριν ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Αναμφίβολα, η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη έχει ποιοτικές μονάδες, με εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας τους και έχουν κάθε εφόδιο για να διακριθούν στη διοργάνωση, διατηρώντας την παράδοση της Ελλάδας κάθε καλοκαίρι στα κορυφαία αθλητικά ραντεβού!

 

Facebook Comments