Η Ελλάδα κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Ουγγαρία και προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο κατάμεστο «Άλφρεντ Χάγιος», όμως ορισμένα απίστευτα ουγγρικά γκολ, αλλά και τα δοκάρια του Νάγκι δεν επέτρεψαν στα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου να κυνηγήσουν το όνειρο του τελικού.

Ελλάδα-Ουγγαρία 5-7

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει ξανά η Εθνική ομάδα και θα προσπαθήσει να ζήσει ανάλογες στιγμές όπως στη φωτογραφία, από το Καζάν, το 2015.

Μόνο μπράβο αξίζουν για την προσπάθεια των παιδιών μας…

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε άμυνα, αλλά και επίθεση προεξάρχοντος του Ντίνου Γενηδουνιά ξεκίνησε η Εθνική ομάδα, με το παιχνίδι να είναι κλειστό και τις άμυνες να κυριαρχούν.

Η «γαλανόλευκη» έχασε ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω και η τύχη πήγε με το μέρος των Ούγγρων, οι οποίοι άρχισαν να βρίσκουν δίχτυα, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Φλέγκα στο τέρμα. Ο Νάγκι κατέβασε τα ρολά και η Εθνική δεν μπόρεσε να βρει σκορ για περισσότερο από 16 λεπτά, με την ήττα να έρχεται μοιραία, αφού στα τελευταία λεπτά δεν θα μπορούσε να γίνει μια τέτοιου μεγέθους ανατροπή.

Ναι, η Ουγγαρία είναι στον τελικό και θα διεκδικήσει το χρυσό με αντίπαλο Σερβία ή Κροατία (23:00), όμως η Ελλάδα έχει ακόμη μια ευκαιρία. Έτσι κι αλλιώς, οι διεθνείς βρίσκονται στην ελίτ, σε μια μεταολυμπιακή χρονιά, ενώ κανείς μην αποφεύγει να θυμηθεί ποιο ήταν απόψε το μέγεθος του αντιπάλου.


Η σύνθεση της ΕΛΛΑΔΑΣ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Δελακάς, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Οκτάλεπτα: 1:2, 3:3, 0:1, 1:1