Τo Holmes Place Glyfada εγκαινιάζει τo πρόγραμμα Glyfada Run!

by Aquafeed 24

Τα Holmes Place, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, εγκαινιάζουν ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα τρεξίματος για όσους αγαπούν την άθληση, το Glyfada Run!

Ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10:00 το πρωί,  όσοι επιθυμούν να προπονηθούν θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα mini-break άσκησης μεσοβδόμαδα. Με σημείο αφετηρίας το Holmes Place της Γλυφάδας οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια διαδρομή 5 χλμ. μέσα στους πανέμορφους δρόμους της Γλυφάδας, ενώ θα πραγματοποιήσουν ενδιάμεση στάση στην Πλατεία Εσπερίδων για running drills πριν επιστρέψουν πίσω στο Club.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε μέλη όσο και σε μη μέλη των Holmes Place Clubs και θα υπάρχουν groups τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι, κυρίως, των νοτίων προαστίων θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αθληθούν παρέα με έμπειρους trainers των Holmes Place.

Με αφορμή το Glyfada Run, η CEO των Holmes Place κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Ως πρωτοπόροι των εξελίξεων στον τομέα του wellness εδώ και 15 χρόνια, τα Holmes Place εγκαινιάζουν άλλη μία καινοτόμο δράση για τους φίλους της άσκησης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τόσο με αυτήν τη δράση όσο και με πολλές άλλες που προγραμματίζουμε θα εμπνεύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο να αθληθεί. Σας περιμένουμε όλους στη Γλυφάδα!»

Περισσότερες πληροφορίες κος Διονύσης Καραπάνος, Holmes Place Glyfada, τηλ. 6937229115

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA