“Πυρετός” εργασιών στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και στη Σύρο για την καλύτερη διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” που θα γίνει στη Δημοτικό κολυμβητήριο του νησιού των Κυκλάδων το τριήμερο 9-11 Ιουνίου.

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται, καθώς οι εκπρόσωποι του ΑΝΟΜ με επικεφαλής την τεχνική σύμβουλο και εθνική προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, αλλά και το μέλος του ΔΣ και ταμία Χαρά Αδρακτά, καθώς και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκονται αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Σύρου Ερμούπολη για να συζητήσουν με τους ανθρώπους του Δήμου, τον Δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της επιτροπής αθλητισμού Γουλιέλμο Πρίντεζη, τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και κυρίως ό,τι αφορά τη διαμόρφωση της εγκατάστασης, αλλά και τις παράπλευρες εκδηλώσεις.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις παραχωρήθηκε Συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης όπου μίλησαν όλοι οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών.

Θυμίζουμε ότι στο σπουδαίο αθλητικό ραντεβού της Σύρου, κατηγορίας ΟΠΕΝ, που έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), αλλά και σε αυτό της ΚΟΕ (καθώς θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της), θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη). Ανάμεσά τους φυσικά και τα αστέρια της Ελλάδας, που θα μετάσχει με την Εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και αυτή των Νεανίδων. Στις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει, ήδη, ξεχωρίζει η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική Ρωσίας, ενώ περιλαμβάνονται επίσης αυτές των Εθνικών ομάδων Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίων σωματείων από την Ελλάδα, ανάμεσά τους φυσικά και τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ. Οι δηλώσεις συμμετοχών συνεχίζονται.