Τη δική του οπτική γωνία για την αναμέτρηση Π.Φάληρο – Υδραϊκός έδωσε ο MVP της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη, Χάρης Χαραλαμπόπουλος.

Ο φουνταριστός του Υδραϊκού αναφέρθηκε εκτενώς στον παράγοντα της διαιτησίας, θέλοντας ουσιαστικά να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται για την ομάδα του, η οποία όπως τονίζει εμφανίστηκε με συνέπεια μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και δίκαια κέρδισε την είσοδό της στα Πλέι Οφ της Α1.

Ο Χαραλαμπόπουλος μέσα στη συνέντευξη παραδέχεται ότι το γκολ του Βιτέλλα είναι αμφιλεγόμενο, ωστόσο δύο φάσεις νωρίτερα δεν έχει μετρήσει κανονικό τέρμα του Σουλεϊμάνιπακ σε παίκτη παραπάνω.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος στο Aquafeed24

«Αρχικά για το ότι μπήκαμε στα πλέι-οφ υπάρχουν δύο οπτικές. Βάσει δυναμικότητας και δυνατοτήτων της ομάδας δεν θεωρώ ότι καταφέραμε τίποτα παραπάνω από το αναμενόμενο.

Πιστεύω ότι βάσει ρόστερ είμαστε ομάδα για εξάδα. Όμως αν λάβουμε υπόψιν ότι σε αυτό το σημείο του πρώτου γύρου ήμασταν 9οι, με δικιά μας υπαιτιότητα πάντα, τότε ίσως μας αξίζουν κάνα – δυο μπράβο παραπάνω επειδή είχαμε μια αρκετά συνεπή παρουσία στο δεύτερο γύρο με αρκετές νίκες, και σίγουρα τελείως διαφορετική εικόνα. Όπως και να χει, ο πρώτος στόχος επετεύχθη, και τώρα κοιτάμε παρακάτω.

Από κει και πέρα για το θέμα της διαιτησίας στο τελευταίο παιχνίδι, μπορώ και θέλω να μιλήσω μόνο για τον Υδραϊκό, γιατί δεν θέλω να υπάρξει καμία παρανόηση.

Όπως και η μεριά του Π. Φαλήρου δεν καταφέρεται εναντίον του Υδραϊκού, αλλά κατά της όποιας αδικίας θεωρεί ότι υπέστη, έτσι και εγώ προφανώς με αυτά που θα πω, δεν επιθυμώ τίποτα άλλο παρά να εξηγήσω από την δική μας πλευρά το τι έχει γίνει.

Οπότε γενικά έχω να πω ότι ναι, το γκολ του Βιτέλλα είναι αμφιλεγόμενο, αλλά όπως είδαμε όλοι δύο φάσεις πριν υπήρχε πολύ πιο καθαρό γκολ που δεν μέτρησε και επειδή ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που λέω έχω δει δύο φορές ακόμα τον αγώνα και νομίζω πως όποιος τον παρακολούθησε αποκλείεται να θεωρεί ότι ευνοήθηκε κάπου ο Υδραϊκός.

Εννοείται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα και φάσεις να πω για παραδείγματα, αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλο αυτό, γιατί εγώ μέσα από όλο αυτό απλά θέλω να πω ότι η ομάδα μου αξίζει να βρίσκεται 100% στην θέση που είναι.

Απλά τυχαίνει να “δέχεται τα βέλη” από μια ομάδα η οποία νιώθει ότι αδικείται. Και εγώ αν ανήκα στο Π.Φάληρο και είχα χάσει βαθμούς από χρονόμετρο που κόλλησε και από γκολ που ίσως δεν μπήκε, νομίζω πως θα ήμουν απείρως λιγότερο εγκρατής, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα.

Απλά θέλω να πω ότι πολλές φορές ειδικά στον δεύτερο γύρο αδικηθήκαμε και για αυτό δεν πρέπει κανείς να εκμεταλλεύεται τα εν πολλοίς δικαιολογημένα παράπονα του Π.Φαλήρου για την συνολική αντιμετώπιση που μπορεί να είχε, θέλοντας να μειώσει το τι καταφέραμε εμείς. Αυτό μόνο».

Facebook Comments