ΓΣ Ηλιούπολης: Ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς θα τον οδηγήσει στην Α1 γυναικών!

by Aquafeed 24

Πριν από ενάμησι μήνα ο σύλλογος του ΓΣ Ηλιούπολης πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία, καθώς το τμήμα γυναικών κατόρθωσε να πάρει την άνοδο για την Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο σχεδιασμός για την απαιτητική νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Ηλιούπολη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα «μεγάλα σαλόνια», έχοντας επιστρέψει εκεί μέσα από τη διαδικασία της περυσινής Α2 γυναικών και με προπονήτρια τη Μαρία Μάστορη, που δούλεψε σκληρά για να έρθει το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, την γυναικεία ομάδα του ΓΣΗ στην Α1 κατηγορία θα σχεδιάσει και θα καθοδηγήσει ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, η νεοφώτιστη ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μια πορεία στην προπονητική με μεγάλες διεθνείς παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, συλλόγους και εθνικές ομάδες του Ισραήλ σε επίπεδο ανδρών, στην Κίνα για την εθνική Γυναικών και πάλι πίσω στο Ισραήλ μέχρι πρότινος ως συνεργάτης του Δημήτρη Μαυρωτά.

Μένει να δούμε, εάν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον έμπειρο προπονητή θα φέρει ένα επιπλέον κίνητρο σε αθλήτριες, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα στην παρθενική της σεζόν στην Α1 γυναικών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA