ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

by Aquafeed 24

Ένα καταστροφικό τρίτο οκτάλεπτο άφησε την Εθνική ομάδα Νεανίδων εκτός νυμφώνος, καθώς η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 10-7 από την Ισπανία και δεν πέρασε στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Νόβι Σαντ.

Ολλανδία και Ισπανία θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έχουν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για μετάλλιο, στον μικρό τελικό κόντρα στην Ουγγαρία.

Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα οι Ελληνίδες κατέθεταν την ψυχή τους, απέναντι σε πιο δυνατές αντιπάλους και ειδικότερα στο φαινόμενο, Αλεχάντρα Αζνάρ. Σε άμυνα, προεξάρχουσας της Εμμανουέλας Αρχοντάκη, αλλά και επίθεση η Εθνική έμενε κοντά στο παιχνίδι και πετύχαινε σημαντικά γκολ, όμως δεν μπορούσε να βρει το έξτρα τέρμα που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ, με τον παίκτη παραπάνω να «πληγώνει» τις διεθνείς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το ισπανικό ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν εντυπωσιακό, με τα κορίτσια να δέχονται ισχυρό ψυχολογικό χτύπημα, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι προσπαθούσαν ένθερμα να τις ανεβάσουν ξανά.

Στο τέλος οι Ελληνίδες επιδίωξαν την επική ανατροπή, όμως παρά το σερί της Εθνικής ομάδας, η διαφορά δεν καλύφθηκε.

Το χάλκινο μετάλλιο αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ο Κώστας Δήμου με την Άντι Μελιδώνη θα επιχειρήσουν να το περάσουν στις διεθνείς. Μια ακόμη ευκαιρία για μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

ΕΛΛΑΔΑ: Δούλη 2, Κοντονή 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κανετίδου 1, Νίνου Ειρήνη 1, Τσιμαρα 1.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA