Κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την αναμέτρηση Ελλάδα – Πορτογαλία, όσον αφορά την 2η αγωνιστική των Μεσογειακών Αγώνων.

Η «γαλανόλευκη» επικράτησε 29-0 (!) των αντιπάλων της στην Ταραγόνα, πήρε όπως αναμενόταν τη 2η θέση του ομίλου της και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον μικρό τελικό του Σαββάτου.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία ή Τουρκία (την 2η ομάδα του άλλου ομίλου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης (30/6 18.20).

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία και την Πορτογαλία. Στον άλλο Όμιλο μετέχουν η Ιταλία, η Γαλλία και η Τουρκία.

Στον τελικό των αγώνων θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο οι πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, Ιταλία και Ισπανία (30/6 20.20).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία σκόραραν όλες οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα γκολ:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Βασιλική 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 4, Πάτρα 3, Πρωτοπαπά 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

Facebook Comments