Γιώργος Κατσαγούνος στο Aquafeed24: «Δείξαμε πάθος και με τη βοήθεια του κόσμου μας φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα – Ευχαριστούμε την οικογένεια του Εθνικού»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η 4η Αγωνιστική της Α1 Ανδρών ολοκληρώθηκε, με τον Εθνικό Πειραιά να βγαίνει αλώβητος από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», διατηρώντας το αήττητο της έδρας του, έπειτα από μια αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές, όπου το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες (9-8).

Ο νεαρός περιφερειακός του «Αυτοκράτορα», ο οποίος υπήρξε και μέλος των νεαρών Εθνικών ομάδων, Γιώργος Κατσαγούνος, μιλώντας αποκλειστικά στο Aquafeed24 για την κρίσιμη εντός έδρας νίκη και κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αγωνιστικά είχε αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, παρόλα αυτά στο τέλος καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Με το πάθος που δείξαμε και με τη βοήθεια του κόσμου μας φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολυ τον κόσμο του Εθνικού για την στήριξη! Ελπίζουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τουλάχιστον το κολυμβητήριο να γεμίζει με κόσμο από την οικογένεια του Εθνικού».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA