Γιάννης Τζώρτζης για το Π.Φάληρο – Εθνικός: «Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό εαυτό της»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο περιφερειακός του Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Τζώρτζης μίλησε στο #Aquafeed24 για την ήττα από τον Εθνικό, το τι έφταιξε, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τους μελλοντικούς του στόχους. Ο Τζώρτζης ο οποίος πέτυχε τα 2 πρώτα τέρματα για την ομάδα του στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες  εξηγεί πως είδε ο ίδιος το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 Καλησπέρα Γιάννη, η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική για τρία 8λεπτα απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Τι έγινε στο τελευταίο 8λεπτο και άνοιξε το σκορ;

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι ίσως είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τα προηγούμενα αποτελέσματα. Από τα μέσα της 3ης περιόδου αρχίσαμε να χάνουμε τη συγκέντρωση μας κάνοντας λάθος επιλογές στην επίθεση, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλος μας βρήκε κάποια τέρματα που άνοιξαν τη διαφορά και κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι!»

Πως βλέπεις το Φάληρο φέτος και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; Είναι αντιπροσωπευτική η θέση που βρίσκεστε στη βαθμολογία ή πιστεύεις ότι αδικείστε;

«Η ομάδα μας φέτος πιστεύω πως δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό εαυτό της, πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει διότι στενεύουν πλέον σημαντικά τα περιθώρια και μαθηματικά πλέον βάσει της βαθμολογία μας. Στη φάση που βρισκόμαστε στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να κάνει κάποια θετικά αποτελέσματα και να πάρει ό,τι θετικό στοιχείο μπορεί από το κάθε ματς ξεχωριστά. Δε θα έλεγα πως αδικούμαστε βαθμολογικά εφόσον υπεύθυνοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας είμαστε αποκλειστικά εμείς.»

Τι εύχεσαι το 2022 να φέρει στο Γιάννη είτε σε αγωνιστικό είτε σε προσωπικό επίπεδο;

«Εύχομαι το 2022 πάνω από όλα να είμαι υγιής ώστε να μπορώ να αγωνιστώ για τους στόχους μου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο!»

Επιμέλεια: Γιώργος Φραγκάκης – Συνέντευξη: Μάνος Φυρογένης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA