Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει εκλογές σήμερα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τον απολογισμό της διετίας με γραπτή του δήλωσε προς τα μέλη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε γιατί δεν θα είναι υποψήφιος και αναφέρεται εκ νέου σε ένα κομμάτι της Θύρας 13 για τη φυγή του από τα κοινά του Παναθηναϊκού.

«Όσο και να επιθυμούσα -και το επιθυμούσα, να είστε σίγουροι, διακαώς- αλλά κι όσο κι αν θεωρούσα υποχρέωση έναντι των Μελών του Συλλόγου να είμαι σήμερα εκεί για να αναφερθώ στα όσα πετύχαμε αυτά τα δύο χρόνια, λόγω έκτακτων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δυστυχώς, δεν θα παραστώ στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Πριν από δύο χρόνια, βλέποντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. όχι απλά να είναι στο χείλος, αλλά να έχει πέσει στον γκρεμό, να είναι οικονομικά κατεστραμμένος, με ουκ ολίγα αγωνιστικά τμήματά του να βρίσκονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, όντας σε πλήρη ανυποληψία, δίχως οργάνωση, στόχο και όραμα αλλά και το χειρότερο να μην είναι ενωμένος, αποφάσισα ως Παναθηναϊκός Στρατιώτης να επιστρατευτώ. Το απαιτούσε η Παναθηναϊκή συνείδησή μου» ανέφερε αρχικά.

«Πάνω από το 90% έχει εξοφληθεί πλήρως»

Ο DPG στη συνέχεια της γραπτής του δήλωσης τονίζει πως έπειτα από δύο χρόνια, το πρώτο σκέλος της προσπάθειάς του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού παρέλαβε χρέος 3.600.000 ευρώ και πάνω από το 90% έχει εξοφληθεί πλήρως με το υπόλοιπο ποσό να έχει μπει σε διακανονισμό.

Μάλιστα, επισημαίνει πως ο Σύλλογος λειτουργεί πια σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων κι αυτό το αντιλήφθηκαν και οι φίλοι και οι αντίπαλοι, αφού όλα τα τμήματα αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ έπειτα από αρκετά χρόνια κατακτήθηκε ένας τίτλος και ελπίζει την επόμενη εβδομάδα να κατακτηθεί και ο δεύτερος.

«Οι Ακαδημίες μας “άνθισαν” αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, “πνεύμονα” για ολόκληρο τον Σύλλογο και πηγή ευτυχίας για χιλιάδες παιδιά και οικογένειες. Επίσης, ιδρύσαμε αγωνιστικά τμήματα ΑΜΕΑ για τα οποία νιώθω πάρα πολύ υπερήφανος. Αυτά είναι γεγονότα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, όσο και αν προσπαθήσει γι’ αυτό. Δυστυχώς, αυτό που δεν πέτυχα είναι το να ενώσω τον Σύλλογο, παρότι θεωρώ πως από την πλευρά μου έκανα πραγματικά ό,τι μπορούσα» τόνισε.

«Δεν θα έχω εμπλοκή με κανένα τμήμα του Συλλόγου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Θύρα 13 αναφέροντας πως ένα απόλυτα κατευθυνόμενο και υποκινούμενο πολύ μικρό κομμάτι της, στη λογική του «διαίρει και βασίλευε», με προφανή σκοπό να έχει λόγο και να καθορίζει τις εξελίξεις σε έναν διχασμένο και διασπασμένο Παναθηναϊκό, αλλά και να οδηγήσει το γηπεδικό θέμα στην κατεύθυνση που επιθυμεί η ΠΑΕ, έκανε τα πάντα ώστε να μην πετύχει και αυτόν τον στόχο και τα κατάφερε.

«Όπως ανέφερα στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου, επειδή αρνούμαι να είμαι αυτός που θα επιτρέψει το ξεπούλημα της Λεωφόρου για τα “ψίχουλα” που προσφέρουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και εκείνος που θα κατηγορηθεί ότι μπλοκάρει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο αποτελεί όνειρο εκατομμυρίων Παναθηναϊκών, δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Συλλόγου. Μετά την άνανδρη δε επίθεση στην οικία μου, όπου διαμένω με την οικογένεια μου, όπως ανέφερα στη γραπτή δήλωσή μου, δεν θα έχω εμπλοκή με κανένα τμήμα του Συλλόγου. Το κυριότερο; Όσο ο Σύλλογος είναι διασπασμένος, δεν έχω καμία θέση σε κανένα τμήμα και από οιαδήποτε θέση στον Παναθηναϊκό». 

Facebook Comments