Ο Άαρον Γιάνγκερ μίλησε στο Aquafeed24 για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, το Ουγγρικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και εκείνος στην Ελλάδα στο μέλλον!

Το Aquafeed24 έδωσε το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο το βράδυ της Τρίτης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Σε δηλώσεις προχώρησε ο διεθνής Αυστραλός περιφερειακός της Προ Ρέκο, Άαρον Γιάνγκερ για τον οποίο ισχύει ότι -όπως έχει πει και η Ρέκο σε σχετική της δημοσίευση στο instagram-… η ομάδα του Άαρον κερδίζει το Τσάμπιονς Λιγκ (η το Γιούρο Καπ το οποίο κατέκτησε με τη Φερεντσβάρος το 2018)! Κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το διαψεύσουμε, καθώς έγινε ήδη το 2017 με την Σόλνοκ, το 2019 με τη Φερεντσβάρος και πάλι το 2021 με την Προ Ρέκο! Μιλάμε λοιπόν για έναν «μαγνήτη» τίτλων, καθώς από το 2017 κερδίζει ασταμάτητα ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ρωτήσαμε λοιπόν τον πολυνίκη Γιάνγκερ, για τον εν λόγω ισχυρισμό περί τροπαίων και ο ίδιος απάντησε:

«Δεν ξέρω, προφανώς φέτος θα είναι μια δύσκολη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός τώρα, οπότε θα είναι δύσκολο για όλους. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα για να παλέψουμε για το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της μέρας είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο.»

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει με τη σειρά του το επίπεδο των ομάδων στην Ουγγαρία και την Ιταλία, δήλωσε τα εξής:

«Είναι πολύ διαφορετικό στυλ, οι Ούγγροι είναι πολύ μεγαλύτεροι και βαρύτεροι, στην Ιταλία παίζουν με έναν γρηγορότερο ρυθμό, αλλά νομίζω ότι το επίπεδο είναι πολύ παρόμοιο, απλά με διαφορετικό στυλ».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, και γελώντας απάντησε «Ποτέ μην λες ποτέ!».

Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε έναν τέτοιο αστέρα της υδατοσφαίρισης στα ελληνικά κλαμπ στο μέλλον, κάτι που μόνο καλό θα κάνει στην Ελλάδα μία τέτοια προσθήκη, καθώς το επίπεδο θα ανέβει καθοριστικά.

Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, καθώς ακολουθούν δηλώσεις και από άλλους παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης που πρόκειται να…ταράξουν τα νερά!

Φωτογραφία: @sandic_photography

 

Facebook Comments