Ένα εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Περιστερίου ανάμεσα στην ομάδα του Αρσένη Μαρούλη και το Χαϊδάρι την Κυριακή.

Ο ΓΣΠ κατάφερε να πάρει τη νίκη στη 2η αγωνιστική της Α2, χάρη σε γκολ του Ποσειδώνα Τσαγκάρη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (8-7).

Παρά τη δεύτερη διαδοχική ήττα, ο προπονητής του Χαϊδαρίου, Θοδωρής Ανδρεάκος και οι παίκτες του συνέφαγαν σε εστιατόριο δείχνοντας ότι επικρατεί άριστο κλίμα στις τάξεις της ομάδας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το aexaidariou.gr.

Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενούνται δηλώσεις του Θοδωρή Ανδρεάκου αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι: 

«Είναι ξεκίνημα της σεζόν. Έγινε ένα φοβερό παιχνίδι που όλοι το ευχαριστήθηκαν με πάρα πολύ ένταση σε πολιστικά πλαίσια χωρίς εξωαγωνιστικές παραμέτρους. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία. Το Περιστέρι είναι λίγο πιο μπροστά σε αυτή τη διαδικασία γιατί δουλεύει περισσότερα χρόνια. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω ότι η ομάδα μου παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα. Θα κάνουμε τις νίκες που πρέπει και η βελτίωση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέσω της προπόνησης θα υπάρχει».

Πηγή: aexaidariou.gr