Γεμίζει το… σακούλι ο Εθνικός Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Εθνικό Πειραιώς στην… τελευταία επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α’ γυναικών, καθώς η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη σε λιγότερο από 24 ώρες κέρδισε το Ρέθυμνο, το Σάββατο με σκορ 14-9 και το πρωί της Κυριακής τη ΝΕ Πατρών.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο «Αυτοκράτορας» υποδέχθηκε τη ΝΕ Πατρών του Κώστα Σακαλή στον Πειραιά, σε ένα ανοιχτό από πλευράς σκορ παιχνίδι, επικρατώντας 16-10.

Με αυτό το 3×3 σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Εθνικός Πειραιώς ανεβαίνει βαθμολογικά και έχει φθάσει πια τους 21 βαθμούς στην Α’ γυναικών, ενώ η ΝΕ Πατρών παραμένει στους τρεις. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 7η νίκη για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη στο πρωτάθλημα έως τώρα.

O Εθνικός που είχε ως πρώτες σκόρερ της Δούλη και Ελληνιάδη με τρία γκολ έκαστη, ξεκίνησε για ακόμη μια φορά δυναμικά και πήρε ευρύ προβάδισμα με 6-2 στην πρώτη περίοδο, ωστόσο η ΝΕΠ αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, χωρίς να ρίξει τη διαφορά κάτω από το -4.

Στη συνέχεια, με βελτιωμένη άμυνα, δεχόμενες μόλις ένα γκολ στην τρίτη περίοδο, οι «κυανόλευκες» ξέφυγαν με 13-7, ενώ το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τον Εθνικό Πειραιώς να φθάνει το σκορ στο 16-10. Για τη ΝΕ Πατρών, τρία γκολ σημείωσε η νεαρή Διονυσία Κουρέτα.

Οκτάλεπτα: 6-2, 1-4, 3-1, 3-3.

Εθνικός Πειραιώς (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 3, Μαμόγλου 2, Μπερίκου 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα 1, Δούλη 3, Μπιτσάκου 2, Γκοτζιά 1, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη.

ΝΕ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινέμογλου, Μπαλάτσα Μαρία 1, Τσιμάρα Ευφροσύνη 2, Μανέτα Σοφία, Μπαλάτσα Ναυσικά, Μιχαηλίδου 2, Μοίραλη, Ντάσιου, Τσιμάδα Ευδοκία 2, Κουρέτα 3, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη Γεωργία, Γιαννακοπούλου.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA