Ισοπαλία στο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γαρδίκα! (VID)

by Aquafeed 24

Όπως κάθε φορά που αυτές οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες, έτσι και τώρα, Π.Φάληρο και Εθνικός μονομάχησαν σκληρά στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών, σε ένα παιχνίδι με υψηλούς σφυγμούς.

Π.Φάληρο – Εθνικός 7-7

Σε μια αναμέτρηση με πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και τους δύο τερματοφύλακες, Τσαλκάνη και Τζωρτζάτο, να βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, Π.Φάληρο και Εθνικός, έφυγαν με έναν βαθμό η κάθε ομάδα, με το αποτέλεσμα να καθορίζεται από τον Νίκο Γαρδίκα, ο οποίος σκόραρε από τη θέση «1» για το τελικό 7-7, χαρίζοντας στην ομάδα του Νίκου Μαμούρη την ισοπαλία.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη δεν αποτελεί η ισοπαλία, με τον Εθνικό του Φάνη Κουντουδιού ωστόσο να βρίσκεται πια μόνος τρίτος στη βαθμολογία με 25 βαθμούς, ενώ το Π.Φάληρο έπιασε τη Γλυφάδα και τον Υδραϊκό στους 18.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Διονύσης Καρούντζος με τρία τέρματα.

Δείτε το γκολ που έκρινε τον αγώνα:

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-7

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-3, 3-4, 1-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου 1, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης 2, Παζαϊτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κραβαρίτης

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA