­Έχοντας πλέον εδραιωθεί στην 7η θέση της Α1 Γυναικών και δείχνοντας εμφανή σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης στον Β’ Γύρο του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει τις εντυπώσεις στις τελευταίες αγωνιστικές και δικαίως – αφού τα αποτελέσματα και οι νικηφόρες εμφανίσεις μιλούν από μόνα τους.

Σαν σύνολο, οι παίκτριες του Πάνου Βέργου έχουν ξεκάθαρους ρόλους και «αρμοδιότητες» στο παιχνίδι. Γνωρίζουν καλά το… καθήκον τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω, μεταφράζεται σε ομαδικότητα και πολύ συχνά, αποτελεσματικούς αυτοματισμούς. Ως παρατηρητές, βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να έχει εξελίξει τα «απλά» του παιχνιδιού, βασικά δηλαδή στοιχεία της άμυνας και της επίθεσής του – σε βαθμό τέτοιο που η ανταγωνιστικότητα του έχει αυξηθεί και έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του #Aquafeed24 μετά την νίκη επί της ΑΕΚ με 12-4 η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δέσποινα Φραγκιά, αλλά και η Ελευθερία Τζελέπη και η Βίρνα Νιαρχάκου, η επιμονή στο προπονητικό πλάνο και οι πολύ στοχευμένες προσθήκες στην ομάδα, είναι χαρακτηρίστηκα που δυνάμωσαν το σύνολο και οδήγησαν σε τόσο δυναμικές εμφανίσεις.

Δείτε τις δηλώσεις των παικτριών του ΠΑΟΚ σε βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)