Η Εθνική Γυναικών τα έδωσε όλα στον πρώτο «χιαστί» αγώνα κατάταξης και στις λεπτομέρειες έχασε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα.

Πλέον ο στόχος είναι η 7η θέση και στις δηλώσεις της στο #AQF24 η τερματοφύλακας της Εθνικής, Ιωάννα Σταματοπούλου, στάθηκε στη δύναμη που πρέπει να δείξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ώστε να ολοκληρώσει νικηφόρα τη διοργάνωση, αλλά και τη συνολικά ανταγωνιστική εικόνα που έδειξε το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

«Τα συναισθήματα δεν είναι όμορφα αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε για τον τελευταίο αγώνα που είναι εξίσου σημαντικός. Είναι άλλο να είσαι 8ος και άλλο να είσαι 7ος. Όλες οι θέσεις μετράνε οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε και τουλάχιστον να δείξουμε το τι πραγματικά αξίζουμε.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί Το προσπαθήσαμε, ήμασταν ανταγωνιστικές και στα δύο παιχνίδια γιατί κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην τελευταία φάση. Έτσι είναι αυτά, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Πρέπει να δούμε τι πραγματικά φταίει και να το δουλέψουμε.

Πρέπει να τη βρούμε τη δύναμη. Όπως εμείς έχουμε απογοήτευση έτσι και ο Καναδάς έχει απογοήτευση. Όπως και στο σημερινό παιχνίδι και εμείς είχαμε μείνει εκτός τετράδας και η Ουγγαρία είχε μείνει εκτός τετράδας. Πιστεύω ότι πρέπει να δείξει η κάθε μια ομάδα το τι αξίζει».