ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ 2023 – Νίνου στο AQF24: «Δεν δείξαμε την ψυχραιμία που έπρεπε – Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια»

by Σεβαστή Βρακατσέλη

Οι Ελληνίδες διεθνείς τα έδωσαν όλα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ουγγαρία, ωστόσο τα περισσότερα παιχνίδια κατάταξης κρύβουν σχεδόν πάντα, την απογοήτευση του αποκλεισμού από την τετράδα… Η Εθνική μας έδειξε ανταγωνιστικότητα και μαχητικότητα, έχασε στο γκολ τη νίκη και ο στόχος πλέον είναι η 7η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας.

Σε αυτή τη μαχητικότητα, στην έλλειψη ψυχραιμίας αλλά και στις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα και οφείλει να βγάλει δουλεύοντας σκληρά στις επόμενες διοργανώσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στάθηκε στις δηλώσεις της στο #AQF24, η περιφερειακός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ειρήνη Νίνου.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις της Ειρήνης Νίνου στην Εβίνα Καραμανλή:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, και αγωνιστικά και ψυχολογικά.Το συναισθηματικό βάρος από τον αποκλεισμό από την τετράδα είναι μεγάλο γι αυτό είναι και πολύ δύσκολο να επανέλθεις και να παίξεις ειδικά με μια ομάδα όπως είναι η Ουγγαρία. Πιστεύω ότι σήμερα ήμασταν αρκετά βελτιωμένες και ,λόγω του ότι το παιχνίδι αυτό δεν έχει την ίδια σημασία με το προηγούμενο.Στην επίθεση κυρίως και στην άμυνα ήμασταν πιο χαλαρές, παρόλα αυτά λάθη γίνονται.Προς το τέλος του παιχνιδιού δεν δείξαμε την ψυχραιμία που έπρεπε, κάτι το οποίο είχαμε κάνει και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν κάτι δεν πήγε καλά είναι ότι δεν ήμασταν τόσο ψύχραιμες και με καθαρό μυαλό ώστε να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές,

Κάθε σκορ που έχουμε φέρει μέχρι στιγμής είναι αντιπροσωπευτικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Γενικά είμαστε πάρα πολύ μαχητικές και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι όλα τα παιχνίδια έχουν έρθει στο γκολ. Δείχνει ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά με όλες τις ομάδες και πραγματικά όλα τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα αυτό μας δίνει ένα κίνητρο ώστε να φέρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε,

Αρχικά θέλουμε να τελειώσουμε αυτό το Παγκόσμιο κατακτώντας την 7η θέση, που είναι τώρα ο στόχος μας. Μετά έχουμε άλλες δύο διοργανώσεις, ένα Ευρωπαϊκό και ένα Παγκόσμιο που δίνουν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να έρθουμε στις επόμενες διοργανώσεις και να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, δεν μας βγήκε για κάποιους λόγους και αν κάτσουμε να δουλέψουμε θα είμαστε πολύ καλύτερες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA