ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ 2023 – Νίκολα Γιάκσιτς στο #AQF24: «Παίζουμε απέναντι στην Ελλάδα, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο» (VID)

by Σεβαστή Βρακατσέλη

Ο πολυτιμότερος παίκτης της Εθνικής Σερβίας στον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, Νίκολα Γιάκσιτς, που την οδήγησε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φουκουόκα μίλησε αποκλειστικά στο #AQF24 και την Εβίνα Καραμανλή, για την αναμέτρηση που τους οδήγησε στην τετράδα της διοργάνωσης, την ανανεωμένη ομάδα της Σερβίας αλλά και τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στην Ελλάδα, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο όπως την χαρακτήρισε.

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα σαν την Ιταλία, μια από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο, με φανταστική επίθεση και ακόμα καλύτερη άμυνα. Καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ομαδα και να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ελπίζω κάθε ένας από τους συμπαίκτες μου να έχει ξεχάσει ήδη αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στον ακόμα πιο σημαντικό, στον ημιτελικό απέναντι στην Ελλάδα.

Ήταν η πιο σημαντική νίκη της φετινή χρονιάς για εμάς καθώς πέρυσι άλλαξε η ομάδα και έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντικό που μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τα εμπόδια, κυρίως τα ψυχικά και να προκριθούμε στα ημιτελικά.

Παίζουμε απέναντι στην Ελλάδα, που όπως και η Ιταλία και ακόμα περισσότερο, είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πιστεύω στην ομαδα μας και αν παίξουμε όπως σήμερα, ο ένας για τον άλλον και δεν σταματήσουμε να παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και την Ελλάδα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA