Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εικόνα του σκυθρωπού Γιάννη Φουντούλη μετά το τέλος του περυσινού τελικού του Champions League, όταν ο Ολυμπιακός έχανε στο νήμα τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης από τη Γιούγκ.

Η επιθυμία για ρεβάνς είναι έντονη στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, πόσω μάλλον δε για τον ίδιο τον Φουντούλη, ο οποίος δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι θα απουσιάσει από το φετινό Final 6, που ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Ο τραυματισμός του διεθνή περιφερειακού στο Καρπενήσι, στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο κεφάλι του Θοδωρή Βλάχου και η μαγνητική που έκανε ο παίκτης την Κυριακή, δεν ήταν απολύτως καθαρή.

Ο Φουντούλης θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή του, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο παίκτης τον προημιτελικό με τη Γιούγκ.

Ευχόμαστε ειλικρινά να τα καταφέρει, διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να μη μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου, όταν σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.