Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε με την κατάκτηση του LEN Champions League ο Γιάννης Φουντούλης, όπως δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM».

«Προσωπικά, θέλω το κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο. Να επιβεβαιώσουμε συλλογικά, ότι ανήκουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να φέρουμε επιτυχίες στο μέλλον! Μια επιτυχία θα ξεχαστεί γρήγορα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν εμφανιστεί η επόμενη πρόκληση».

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πριν επτά χρόνια είχε ένα τεράστιο έλλειμμα στους λογαριασμούς του. Τώρα, φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει. Η βοήθεια του κύριου Μαρινάκη, αλλά και ο κόσμος με την Κάρτα Μέλους βοήθησε να εφαρμοστεί το πλάνο. Βλέπουμε, ότι έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες αυτό το σχέδιο. Ο Ολυμπιακός θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, είμαι σίγουρος πως κι άλλα τμήματα θα σημειώσουν αντίστοιχες επιτυχίες! Συνεχώς θα δυναμώνει και θα κάνει πιο γνωστό το όνομά του στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια, μίλησε για την μεταγραφή του Κώστα Μουρίκη στην Προ Ρέκο, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό και για την Ελλάδα να έχει έναν παίκτη στον πιο ιστορικό σύλλογο στην Ευρώπη. Η Προ Ρέκο διαλέγει ό,τι καλύτερο από την ευρωπαϊκή αγορά, είναι προς τιμήν του Κωνσταντίνου που τον διάλεξε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για εκείνον».

Για το μέλλον του, ανέφερε: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν έχω σκεφτεί τίποτα. Προσπαθώ να απολαύσω αυτό που συνέβη. Με όσα έχουμε καταφέρει, νιώθω ότι έχω εκπληρώσει το όνειρο που είχα όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε το καλύτερο».

Έπειτα, αναφέρθηκε και στον Γιόζιπ Πάβιτς, λέγοντας: «Ο Πάβιτς ήρθε για να αλλάξει την ιστορία στον Ολυμπιακό. Ήρθε και μπήκε αμέσως στην παρέα, θέλησε να μάθει ελληνικά για να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως από όταν ήρθε πήγαμε σε δύο τελικούς! Το αποκορύφωμα ήταν τώρα, στην Γένοβα, που ήταν απροσπέλαστος».

Τέλος, για την Εθνική, είπε: «Αυτό που καταφέραμε θα μας δώσει ώθηση ενόψει των υποχρεώσεών μας με την Εθνική. Ίσως, αυτό που καταφέραμε να μας βαρύνει λίγο. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω μας! Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε τον τίτλο. Σε αυτές τις διοργανώσεις οι παίκτες δείχνουν το ταλέντο που έχουν. Είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Facebook Comments