Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης προετοιμάζεται πυρετωδώς για το 2ο All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00 στο κολυμβητήριο Αλίμου.

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και τόνισε ότι ΣΕΑΥ είναι πρωτοπόρος, καθώς διοργανώνει το μοναδικό All Star Game υδατοσφαίρισης παγκοσμίως.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΥ δήλωσε ότι περιμένει εναγωνίως το… περπάτημα του Μανώλη Μυλωνάκη στο νερό, ενώ δείχνει έτοιμος για τον διαγωνισμό πρόκληση στο τέλος της αναμέτρησης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σαν Σύνδεσμος να διοργανώνουμε για 2η φορά το All Star Game στην Ελλάδα και να είμαστε πρωτοπόροι παγκοσμίως, καθώς κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει αλλού. Τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο μπροστά μπορούν να πάνε το άθλημά και ελπίζουμε να έχει ανάλογη επιτυχία ή ακόμη μεγαλύτερη από την πρώτη διοργάνωση.

Περιμένουμε να δούμε τον Μανώλη Μυλωνάκη να περπατά στο νερό, αλλά και τις εμπνεύσεις των υπόλοιπων σπουδαίων παικτών που θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Αναμφίβολα, εμείς σαν ΣΕΑΥ θεωρούμε το ALL STAR GAME κορυφαίο event για το ελληνικό πόλο και έχουμε σαν στόχο να το περάσουμε στη συνείδηση του κόσμου σαν κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσον αφορά, τον διαγωνισμό στο τέλος αν με διαλέξει κάποιος να διαγωνιστώ υπόσχομαι να είμαι τουλάχιστον καλύτερος από ότι ο Κοκκινάκης στους στόχους…»