Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Φουντούλης έχει προσηλωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, όμως η παραμονή του ή μη στον Ολυμπιακό είναι ένα φλέγον ζήτημα και για τις δύο πλευρές.

Με τα τελευταία δεδομένα, η υπόθεση Φουντούλη δείχνει να έχει αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους» και η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Ολυμπιακού, ως προς την παραμονή του διεθνούς περιφερειακού στο λιμάνι.

Άμεσα, ακόμη και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, με τη διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας να βγαίνει νικήτρια κόντρα στις ομάδες του εξωτερικού που προσέλκυσαν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, με τη γαλλική Μαρσέιγ να είχε εντείνει την πίεση προς τον Έλληνα παίκτη.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κρατήσει τον Φουντούλη, τότε κάνει ρελανς και δεν θα βιώσει την απώλεια ενός ακόμη σημαντικού παίκτη, μετά την αποχώρηση του Χριστόδουλου Κολόμβου, αντιθέτως θα έχει ήδη κρατήσει στο λιμάνι τον κορμό της ομάδας, δηλαδή Πάβιτς, Μπούσλιε, Γενηδουνιά, Μουρίκη, εσχάτως τον Φουντούλη, ενώ επέστρεψε στα «ερυθρόλευκα» και ο Άλεξ Γούνας.