Από το Φοντ Ρομέ κατευθείαν στο Περιστέρι οι αθλητές του Γέμελου!

by Aquafeed 24

Με λιγότερο από 24 ώρες από την επιστροφή τους στην Ελλάδα, το γκρουπ αθλητών του Νίκου Γέμελου που βρισκόταν για περίπου 15 ημέρες στο Φοντ Ρομέ, αγωνίστηκε κανονικά στη διοργάνωση «47 Χρόνια Περιστέρι–ΙΕ΄Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης» & «19ο Τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2018».

Ο έμπειρος προπονητής ταξίδεψε μαζί με τους αθλητές Δημήτρη Νέγρη, Ανδρέα Γεωργακόπουλο, Γιώργο Αρνιακό, Παναγιώτη Αλογάκο, καθώς και τις Κέλλυ Αραούζου και Στέλλα Απλάντη στο Φοντ Ρομέ της Γαλλίας, στα σύνορα με Ισπανία και πραγματοποίησαν επίπονη προετοιμασία σε μεγάλο υψόμετρο (Άνω των 1800μ.), έχοντας την ευχαρίστηση της χρησιμοποίησης εξαιρετικών εγκαταστάσεων.

Παρά την κούραση τόσο από τις προπονήσεις, όσο και από τα ταξίδια οι αθλητές του Νίκου Γέμελου κολύμπησαν στη κολυμβητική συνδιοργάνωση του Γλαύκου και του ΓΣ Περιστερίου το Σαββατοκύριακο και έπεσαν από το υψηλό υψόμετρο σε κανονικές συνθήκες.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα όλων των αθλητών στη συγκεκριμένη διοργάνωση, για τις 22 Απριλίου:

Αποτελέσματα-Αγωνιστικών-47-Χρόνια-Περιστέρι-19ο-Τρόπαιο-Γλαύκος-Τσετσέλεια-201820-22-Απριλίου-2018Περιστέρι-1 aquafeed24

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA