Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των Greek International Women Awards (GIWA), ενός νέου θεσμού που στόχο έχει να αναγνωρίσει, να ανταμείψει και να τιμήσει τα επαγγελματικά επιτεύγματα των ελληνίδων γυναικών σε διεθνές επίπεδο.

Η CEO των Holmes Place, Έλλη Φλέγγα, ήταν η μεγάλη νικήτρια στην κατηγορία «Αθλητισμός», τιμηθείσα για την προσφορά της στο τομέα της προώθησης και ανάδειξης του fitness και του αθλητισμού. Η Έλλη Φλέγγα έχει μία δεκαπενταετή επιτυχημένη πορεία ως CEO των Holmes Place Greece, που πλέον αριθμούν άνω των 9.000 μελών και απασχολούν 300 άτομα. Ταυτόχρονα, είναι συνιδρύτρια της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», που στόχο έχει να βοηθήσει νέους έλληνες αθλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, όπως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ και η ίδια έχει συμμετάσχει σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα για ευγενείς σκοπούς.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, συγκινημένη, η Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε! Το βραβείο αυτό είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι η σκληρή και μεθοδική δουλειά οδηγεί στην επίτευξη των στόχων μας, στην εκπλήρωση των προσδοκιών μας και στην πραγματοποίηση των ονείρων μας.  Θα ήθελα να το αφιερώσω στις γυναίκες που με βοήθησαν όσο και στην οικογένειά μου, και ιδιαίτερα την κόρη μου και τις δύο αδελφές μου, 3 ευφυείς και δυναμικές γυναίκες που θαυμάζω πολύ!»

Το βραβείο παρέδωσαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η Πρόεδρος και ιδρύτρια του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, που υπήρξαν μέλη της κριτικής επιτροπής, μαζί με τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη.