Με συγκέντρωση και χωρίς να έχει καμία διάθεση να υποτιμήσει τον αντίπαλο, η Βουλιαγμένη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν 17-5 του ΑΝΟΓ, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και θέλουν το Σάββατο ακόμη μια νίκη.

Δύο γκολ της Έλενας Ξενάκη, ένα της Μαριαλένας Σελετοπούλου και ένα της Χριστίνας Τσουκαλά, έδωσαν προβάδισμα εξ αρχής στη Βουλιαγμένη, η οποία το αξιοποίησε εν συνεχεία, συνεχίζοντας σε αμείωτο ρυθμό.

Από την άλλη, οι παίκτριες του Τάσου Πιρπιρή μείωσαν δύο φορές στα τρία γκολ, την πρώτη από τέρμα της Εύας Λούδη (6-3) και τη δεύτερη από γκολ της Βίρνας Νιαρχάκου (7-4), όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχες διεύρυναν τη διαφορά.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η διεθνής φουνταριστός Έλενα Ξενάκη με πέντε τέρματα, ενώ την ακολούθησε η Τίνα Κοντογιάννη με τρία. Για τον ΑΝΟΓ δύο φορές σκόραρε η Άννα Μαμόγλου.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί ξανά στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ύστερα από συμφωνία των ομάδων, λόγω έργων συντήρησης στην έδρα της Γλυφάδας.

STATS

Οκτάλεπτα: 6-2, 3-2, 4-1, 4-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ο’ Ντόνελ 1, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 5, Μαυρωτά Ιφ. 2, Κούλχαας 1, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 3.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Λούδη 1, Μαμόγλου 2, Κολτσίδα 1, Νιαρχάκου 1.