Την τέταρτη και πέμπτη θέση στη Μαδρίτη και το μίτινγκ Καταδύσεων Νέων (II Madrid Diving Open Junior) κατέκτησαν οι δύο Έλληνες καταδύτες, Νικόλαος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος, στο αγώνισμα των Σταθερών Α’ Κατηγορίας.

Ο μεν Μόλβαλης κατέλαβε την 4η θέση συγκεντρώνοντας 379,40 βαθμούς, ενώ ο Τσιρίκος κατετάγη 5ος με βαθμολογία 356,25. Οι δύο αθλητές συνοδεύονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, ο οποίος μετά το πέρας των αγώνων, προέβη στις κάτωθι δηλώσεις:

“Μόλις ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους οι δύο αθλητές μας, Μόλβαλης και Τσιρίκος, στα 10μ. πλατφόρμα Νέων ανδρών, με τον Μόλβαλη να συγκεντρώνει 379 βαθμούς και τον Τσιρίκο 356. Ήταν μια καλή εμφάνιση για τους δύο καταδύτες στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν να αγωνιστούν από τον Ιούλιο του 2017 και κάτω από τις γνωστές αντίξοες και ντροπιαστικές συνθήκες, που αφορούν ένα άθλημα το οποίο μας χάρισε το 2004 το χρυσό μετάλλιο. Λίγο φιλότιμο άραγε υπάρχει; Φτάσαμε στο τέλος Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουμε τραμπολίνα να κάνουμε προπόνηση, είμαστε μέσα σε μια αποθήκη και προπονούμαστε 50 άτομα μαζί με τους αθλητές της Εθνικής ομάδας, μιας και έχουν κλείσει το μεγάλο και απαραίτητο γυμναστήριο στο Ολυμπιακό Κέντρο του ΟΑΚΑ, που μόνο η διοίκηση του ΟΑΚΑ γνωρίζει γιατί. Λίγο φιλότιμο υπάρχει άραγε; Μήπως θα πρέπει να επέμβετε κύριε Υπουργέ;”.