Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (15/4) οι τελευταίες ημερίδες πριν το Εθνικό πρωτάθλημα (4-6 Μαϊου, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου και το Εθνικό κολυμβητήριο Λάρισας.

Σύμφωνα με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Σαλταμανίκα και Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, υπάρχει αισιοδοξία για τις επιδόσεις των αθλητών στο προσεχές Εθνικό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νοτίου Ελλάδος Γιώργος Σαλταμανίκας υποστήριξε σε δηλώσεις του στην σελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν η τελευταία ημερίδα πριν το πρωτάθλημα ΟΠΕΝ το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 3 εβδομάδες και οι αθλητές μας άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις ήταν καλές για την περίοδο προετοιμασίας όπου διανύουμε και ευελπιστούμε να δούμε τα όρια των αθλητών για τις Εθνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Σε αυτό θα βοηθήσει τόσο ο χρόνος που υπολείπεται μέχρι τότε, όσο και υψηλότερος ανταγωνισμός που θα υπάρχει λόγω της συμμετοχής αθλητών από όλη την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, υποστήριξε: «Στην Λάρισα είδαμε αρκετές καλές κούρσες, κάτι που μας έδωσε αισιοδοξία ενόψει του Εθνικού πρωταθλήματος. Νομίζω πως εκεί οι αθλητές μας θα πιάσουν τα όρια για τις Εθνικές ομάδες και θα δούμε εξαιρετικές επιδόσεις».

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα για το Χαϊδάρι ΕΔΩ και για την Λάρισα ΕΔΩ.

Facebook Comments