Σε απόλυτη κυρίαρχο στα Τεχνικά Ομαδικά προγράμματα των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/2) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, αναδείχθηκε η ΑΕΚ. Η ομάδα της Ένωσης, μετά το χρυσό στο Τεχνικό Ομαδικό της Open την πρώτη μέρα των αγώνων, πήρε την πρωτιά και στο Τεχνικό Ομαδικό των Νεανίδων, στο φινάλε της διοργάνωσης.

Τη νεανική κιτρινόμαυρη ομάδα με τον δικέφαλο αετό, που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, την οποία προπονεί η Δέσποινα Θεοδωρίδου (όπως και την Open) και βαθμολογήθηκε με 186,7479 β. αποτελούσαν οι: Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Δήμητρα Κουπαλόγλου, Ευκλεία Λιμάνη, Αικατερίνη Μανασάκη, Αικατερίνη Μπέκου, Βαΐα Παπαγιαννάκη, Ελένη Τάτση.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε (όπως και στην Open) ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Την ομάδα του αποτελούσαν οι: Μαρίνα Ματίνα Γκατζία, Χριστίνα Ζαγγανά, Γεωργία Ζώταλη, Νικολέττα Λύρα, Βασιλική Μολώζη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Αλίκη Παληκαρά, Λυδία Παπαναστασίου. Η βαθμολογία τους ήταν 181,9167 β.

Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι κοπέλες του ΝΟ Βουλιαγμένης που βαθμολογήθηκαν με 181,4124 β. Η σύνθεση της ομάδας: Νικολέττα Δαμίγου, Μαριάννα Ευθυμοπούλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, Αδαμαντία Λαμπροπούλου, Ασημίνα Μπουτσικάρη, Τατιάνη Ντόκου, Ελένη Φραγκάκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ομαδικό ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr