Το φινάλε της καριέρας ενός εκ των σπουδαιότερων!

by Aquafeed 24

Τη δύσκολη απόφαση να κρεμάσει το σκουφάκι του πήρε ένας εκ των σπουδαιότερων παικτών για την ελληνική υδατοσφαίριση την τελευταία 20ετία.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο και το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας, του Π.Φαλήρου με τον ΟΦΗ, ήταν εκτός απροόπτου το τελευταίο της τεράστιας καριέρας του, ενώ στον αγώνα κατάταξης που απομένει μεταξύ 9ου και 10ου δεν θα αγωνιστεί.

Είναι μια από τις σημαντικές ημέρες για το άθλημα, όπως κάθε φορά που ένας μεγάλος αθλητής αποφασίζει να σταματήσει, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που κόσμησε το ελληνικό πόλο με το χαρακτήρα και την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αλλά έχοντας ισχυρή προσωπικότητα.

Από το 2001 στην Εθνική ομάδα με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με ένα χάλκινο μετάλλιο στο Μόντρεαλ το 2005 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και με πολλές διακρίσεις σε Ολυμπιακό, Χίο, Παναθηναϊκό, αλλά και κατά την επιστροφή του στον ΑΟΠΦ ο Θεοδωρόπουλος μπορεί με άνεση να πει ότι έζησε πολλά, προσέφερε και πήρε από το αγαπημένο μας άθλημα, το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί από άλλο πόστο.

Όσο για το αγωνιστικό, θεωρείται απίθανο να χάσει εντελώς την επαφή του με το νερό και την κίτρινη μπάλα. Stay Tuned. Αργύρη, ευχαριστούμε!

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA