Φινάλε για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση με 6η θέση στο αγώνισμα των Highlights! Μοναδική εμφάνιση, με πολύ καλά πετάγματα, αρμονία και χάρη από τις Ελληνίδες κολυμβήτριες, οι οποίες πρέσβευαν απόλυτα το θέμα της χορογραφίας τους – “Unstoppable” και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του κόσμου!

Τα κορίτσια της Αναστασίας Γκούτσεβα – Αλζιγκούζη, Φραγκάκη, Καριώρη, Καραγγέλου (αναπλ.), Κρομμυδάκη, Μισίκεβιτς, Μαλκογεώργου, Παπαναστασίου, Καραπαναγιώτου, Αγραφιώτη και Γιαλαμά, συγκέντρωσαν συνολικά 87,2333 βαθμούς με 26,100 στην εκτέλεση, 34,9333 στην καλλιτεχνική έκφραση και 26,200 στην δυσκολία.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η πιο πετυχημένη ελληνική αποστολή Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιστρέφει αύριο Κυριακή (26/6) στις 9:30 το πρωί στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις αποσκευές της πολύ “βαριές” και λαμπερές, καθώς μεταφέρουν τα δύο ιστορικά χάλκινα μετάλλια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό και στο Ελεύθερο Σόλο, αλλά και τις υπόλοιπες διακρίσεις με ιδιαιτέρως τιμητικές θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα: Την 4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Facebook Comments