Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Ανεπανάληπτο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός»

by Aquafeed 24

Στη «Μεγάλη μου Αγάπη» μίλησε η αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στη διάρκεια της επίσημης  εκπομπής του Ολυμπιακού ΣΦΠ που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/4) και προβλήθηκε ταυτόχρονα Live Streaming από το OSFP TV. Τι είπε η Μανωλιουδάκη:

Για τον τελικό: «Είναι πολύ λογικό μετά την απώλεια του κυπέλλου να μην μπορείς να κοιμηθείς. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις σε ένα τελικό δεν είναι μόνο η απώλεια που σκέφτεσαι. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το νταμπλ που θα είναι μια ακόμα ιστορική στιγμή.  Έχουμε συνέπεια, παλεύουμε, σίγουρα αυτό είναι που μας δίνει ώθηση και κίνητρο για του χρόνου. Πίσω από αυτό βρίσκεται η διοίκηση, ο κόσμος και είμαστε όλοι ένα».

Για τη στήριξη του κόσμου:  «Είναι πολύ συγκινητικό που ο κόσμος μας είναι δίπλα μας και μας εμψυχώνει. Είναι ξεχωριστό και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ταξίδεψαν ακόμα μια φορά για να είναι δίπλα μας και δείχνει τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία όλων των ομαδων Ολυμπιακού:  «Είναι ανεπανάληπτο αυτό που έχει γίνει αυτές τις μέρες με τα τμήματα του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια πήραν το χρυσό μέσα στην Τουρκία, ο κόσμος μας γέμισε το Σ.Ε.Φ. και ακολουθούν ακόμα δυο ευρωπαϊκές συμμετοχές σε φάιναλ 4, του πόλο ανδρών και του μπάσκετ ανδρών».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:  «Ακολουθούν οι ημιτελικοί με το Ρέθυμνο και οι τελικοί με τη Βουλιαγμένη, Συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας»

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA