Φιλικός Αγώνας Εθνικής – Λιμενικού: Εκδήλωση προσφοράς συλλεκτικής μπάλας για τη μεγαλύτερη δωρεά

Εκδήλωση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα Εθνικής Ανδρών

by Μάνος Φυρογένης

Το βράδυ της Κυριακής 21/1 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών με όλα της τα αστέρια, άρτι αφιχθείς από το Ζάγκρεμπ και την κατάληψη της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024, έδωσε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το Λιμενικό Σώμα, πάλαι ποτέ δόξες του αθλήματος που υπηρέτησαν ή συνεχίζουν να το πράττουν με μεγάλη ευλάβεια το χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής που έγινε υπό την… ομπρέλα της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ήταν η βελτίωση της ζωής τριών μικρών παιδιών μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων. Μία φιλανθρωπική δράση που είχε ως αποδέκτη τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make – A – Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος.

Οι γενιές ξανάσμιξαν, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και έτσι η αναμέτρηση αυτή βοήθησε στην υλοποίηση των ευχών τριών μικρών παιδιών. Την Τρίτη (5/3) λοιπόν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη δωρεά.

Παρόντες, ο Υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης που συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν στην επίτευξη των στόχων της δράσης και φυσικά πληθώρα εκπροσώπων της ΚΟΕ που παρέστησαν, προεξέχοντος του Προέδρου, Κυριάκου Γιαννόπουλου. Στο Υπουργείο βρέθηκε τόσο ο Θοδωρής Βλάχος όσο και η Μαργαρίτα Πλευρίτου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Την επίδοση της συλλεκτικής αυτής μπάλας, σε τρεις διαφορετικούς αποδέκτες  έκανε ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA